Evaluering af Divi 2010

Dato: 17. juni 2010 | Af: Morten Fjord | Kategori: Alle indlæg, Aros Divisionsturnering 2010

Det er efter hånden et stykke tid siden, at vi forlod Ryekol, og Divi 2010.  I slutningen af maj måned udsendte vi et spørgeskema omkring Divi 2010. Vi vil nu gerne samle lidt op på dette spørgsmål, og se tilbage på de mål vi satte os.

For lige at ridse vores mål op så tog de sig således ud:

  1. At samle 400 Aros-spejdere til et fælles arrangement
  2. At 10 ud af 12 grupper deltager
  3. At 90% af maden er økologisk og/eller dansk
  4. At den efterfølgende evaluering vil ligger over middel

Således gik det så:

  1. For at starte fra toppen, så kom vi desværre ikke i mål med det første punkt, men er stadig glade for at hele 300 spejdere fra Aros deltog i Divi 2010. Altså har hver 3. Aros spejder været på Divi i år.
  2. Ud af de 12 grupper som vi er i Aros, deltog 9 grupper. Vi håber naturligvis på at kunne blive fuldtallig næste år!
  3. Vi nåede vores målsætning omkring en så økologisk lejr, og alt hvad der kunne fås som økologiske varer blev købt som sådan. Dette påvirkede naturligvis udgifterne til mad pr. spejder, men med kyndig hjælp fra Lene på køkkenteamet opnåede vi en fornuftig balance.
  4. På baggrund af det udsendte spørgeskema, må det siges at vi har nået vores mål. Vores målsætning lød at evalueringen skulle ligge over middel (altså over 2,5 på en skala fra 1 til 5). I alt 20 ledere har svaret på hvad ”deres samlede vurdering af Divi 2010 var”. Svaret var nemlig hele 4,4 ud af maksimalt 5.

Tak for at godt Divi!Kommentar