Fællesledermøde i AROS Division mandag d. 3/10 kl. 19.00

Dato: 11. september 2011 | Af: Katrine | Kategori: Møder

Hej alle ledere i AROS Division

Så er det ved at være tid til endnu et fællesledermøde – og det bliver spændende. Vi skal nemlig lege med maden! For hvad er det vi hælder i ungerne og os selv når vi tager på tur? Har vi en holdning til den mad vi laver over bål – og hvad er den holdning? Er det okay at vores unger lever af Matador Mix tre dage i streg fordi de bor i telt?

Vi putter spejdermad under en lup – og så skal vi eksperimentere med vores egne evner indenfor madlavning når der skal laves alternativer til bolsjer og chips med hjælp fra Anne Ravn som har skrevet bøgerne ’Spis dig let’ og ’Grove løjer’.

Det hele foregår i Kløverhytten, Hørhavevej 55 D, 8270 Højbjerg fra kl. 19.00 til kl 21.00 mandag d. 3/10 2011.

Kom glad

Divisionsledelsen


Comments are closed.