Deltag i brainstorm om dette års korpsrådsmøde

Dato: 26. maj 2011 | Af: Simon | Kategori: Alle indlæg, Møder

Vil du præge årets korpsrådsmøde?
Vi er en lille gruppe, der har fået opgaven, at planlægge årets korpsrådsmøde og vi har brug for dig, til at tænke uden for boksen, for at gøre korpsrådsmødet endnu bedre. Vi inviterer derfor til to identiske møder onsdag d. 8. juni kl. 16-18 og kl. 19-21 i Kaospiloternes lokaler i Århus (Mejlgade 35). Mødet vil indeholde en række brainstorms, der skal føre til:

  • Hvordan vi får deltagere til at få noget brugbart med hjem fra korpsrådsmødet
  • Hvordan vi gør korpsrådsmødet relevant for deltagerne
  • Hvilke rammer og aktiviteter vi skal have på årets korpsrådsmøde
  • Hvad temaet på årets korpsrådsmøde skal være
  • Hvad der skal ske op til korpsrådsmødet

Det skal understreges, at mødet ikke forpligter til at deltage i den videre planlægning og at du ikke behøver at have deltaget på korpsrådsmøde før. Alt du skal gøre er at tilmelde dig til madsthorup@gmail.com  –  så sørger vi for kaffe og kage.

Vi håber og glæder os til en inspirerende dag

Msh.
Mads, Anne, Kasper og Mads


Comments are closed.