Juniorerne på vintertur

Dato: 9. februar 2011 | Af: Simon | Kategori: Alle indlæg, Løb og lejre

Første weekend i januar blev der lagt an til et udfordrende og hyggeligt arrangement for de ældste juniorer.  Vi mødtes på Store Torv, 37 spejdere fra 7 forskellige grupper. Vi fulgtes til Mølleparken, hvor der blev lavet blandede patruljer, og med kort i hånden gav de sig på vej.

Spejderne startede med en 5 km rute i byen, med diverse samarbejdsøvelser undervejs, så de kunne lære hinanden bedre at kende. Herfra gik turen med bus til Lisbjerg skov, hvor vi lavede trangiamad og slappede af, før sidste etape. Vi nåede Himmerriggården sidst på eftermiddagen, og de fleste slappede af på madrasserne (og kastede sure strømper efter hinanden), men 6 spejdere skulle lige understrege at de var på vandretur, og gik 5 km. ekstra, så de kunne få 20 km. mærket.

Efter aftensmaden var spejderne i små grupper på orienteringsløb, og da koderne var løst, kunne bogstaverne samles til ”juniorfest”, hvilket blev modtaget med stor begejstring. Aftenen sluttede derfor med musik, chips, saftevandsbar og limbo.

Søndag sov vi længe, og sluttede turen med morgenmad, rengøring og spejderbror.

Comments are closed.